top of page

PILATES

Aquest mètode consisteix en treballar la musculatura profunda que és la que estabilitza, sempre a través de la respiració i de la contracció abdominal i del sòl pèlvic.

Treballem amb diferents materials perquè les classes siguin més dinàmiques i així es notin les diferències i resistències a l'incorporar altres elements.

Horaris:

-Dilluns:       18h

-Dilluns:       19h

-Dimarts       9:05h

-Dimecres    18h

-Dijous:        19h

-Divendres:  17h

-Divendres   18h

ASS-COMERÇ-CASTELLO-105.jpg
ASS-COMERÇ-CASTELLO-106.jpg

1 classe/setmana:   30,25€ al mes

2 classes/setmana: 60,50€ al mes

MEDITACIONS

La meditació ens ajuda a viure amb autenticitat i ser nosaltres mateixos. Ajuda a buidar el cap de tanta activitat cognitiva, propiciant un espai de descans i silenci. Els objectius de la meditació son dos: Calmar i alliberar la ment i arribar a la consciència plena.

Horari:

-Dilluns a les 20h

-Dimacres a les 12h

Preu: 40€ al mes.

Pareja Meditando

EQUINOTERÀPIA

L'equinoteràpia és un mètode terapèutic que utilitza el cavall, les tècniques d'equitació i les pràctiques eqüestres dins d'un abordatge interdisciplinari en les àrees de l'equitació, salut, educació; buscant la rehabilitació, integració i desenvolupament físic, psíquic i social de persones amb capacitats diferents. 

Què fem?

Establim el contacte amb els cavalls i creem el vincle amb ells. Interactuem amb la resta d'animals, aprenem a preparar-los i fem jocs a sobre les eugues, depenent dels objectius de les sessions. 

Horari:

-Dissabtes al matí de 9h a 13h.

 

Ens trobaràs a l'hípica Arnau, en el paratge natural de la Rubina (Empuriabrava).

www.unicornblanc.blogspot.com/

equino 3.png
equino 2.png
bottom of page